Souhlas na zpracování osobních údajů

 

Já, „uživatel“ při registrací na servisu www.tcmsoft.online dne „2018-08-13“

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti PRAMI Praha, spol. s r.o., se sídlem Rašínovo nábřeží 384/56, Praha2, IČ: 25666398, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 59466 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) a GDPR (obecné nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně osobních údajů) zpracovávala tyto osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • adresa
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • datum narození
  • foto (obličej, jazyk, části těla)
  • rodinný stav
  • zdravotní stav
  • informace o zaměstnání nebo typu konané práce
  1. Jméno, příjmení, název společnosti, adresa, telefonní číslo, e-mail, datum narození, foto (obličej, jazyk, části těla), rodinný stav, zdravotní stav a informace o konané práce je nutné zpracovat za účelem analýzy fyzické a energetické harmonii těla z hlediska tradiční čínské medicíny a pro případné doporučení využiti bylin, potravin, doplňků stravy nebo dalších regeneračních metod. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let
  2. Jméno, příjmení, název společnosti, adresa, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem aktivní vzájemní komunikace nebo marketingovým sdílením.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce „mail vašeho praktika tcm“, „tel. vašeho praktika tcm“ nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a. Poskytovatel servisu: tcmsoft.online

b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  • Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním. 

 


Redakce ze dne: 1.5.2018